Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les obres de cobriment de les pistes de petanca de Cova Solera Els treballs, que s’emmarquen en el Pla d’inversions, tenen una durada aproximada de tres mesos https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comencen les obres de cobriment de les pistes de petanca de Cova Solera

Els treballs, que s’emmarquen en el Pla d’inversions, tenen una durada aproximada de tres mesos

Imatge virtual del cobriment de les pistes de Cova Solera.
Imatge virtual del cobriment de les pistes de Cova Solera

L’Ajuntament ha iniciat aquest dilluns les obres de cobriment d’una part de les pistes de petanca de Cova Solera. Els treballs, inclosos al Pla d’inversions financerament sostenibles (PIFS), tenen una durada prevista de tres mesos i van a càrrec de l’empresa B28 Construccions, S.L. El seu pressupost d’execució és de 253.956,34 €.

El projecte respon a una demanda històrica de la Unió Petanca Les Torres i consisteix a tapar la zona anterior del local social amb una coberta tèxtil, tipus volta, amb tancaments laterals. Les façanes de la nova estructura disposaran de lones corredisses que es podran plegar sobre els pilars, de manera que l’espai podrà ser obert o tancat a voluntat de les persones usuàries.

Amb aquesta actuació, l’espai es redistribuirà i es guanyaran dues pistes noves on ara n’hi ha vuit. Així doncs, el conjunt de la instal·lació passarà a tenir una trentena d’espais de joc, deu dels quals estaran coberts.

Un cop finalitzades les obres, les pistes de petanca de Cova Solera seran les úniques cobertes de tot Catalunya. Això possibilitarà que s’hi puguin celebrar competicions malgrat les inclemències meteorològiques i, per tant, augmentarà les opcions perquè Rubí aculli esdeveniments rellevants dins d’aquest esport.