Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen els treballs de renovació del clavegueram al carrer de Joaquim Bartrina L’actuació afectarà a l’estacionament i a la circulació en diferents períodes fins la data de finalització dels treballs, prevista per a finals de setembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Comencen els treballs de renovació del clavegueram al carrer de Joaquim Bartrina

L’actuació afectarà a l’estacionament i a la circulació en diferents períodes fins la data de finalització dels treballs, prevista per a finals de setembre

No es podrà aparcar al carrer Bartrina a la banda oposada a les Escoles Ribas (foto:Localpres).
No es podrà aparcar al carrer Bartrina a la banda oposada a les Escoles Ribas (foto:Localpres)

La mobilitat al carrer de Joaquim Bartrina es veurà afectada a partir de dilluns 1 d’agost a causa dels treballs de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua i de les voreres.

Els treballs comporten la prohibició d’estacionament a la banda oposada a les Escoles Ribas en tot el carrer de Joaquim Bartrina des del primer dia d'agost i fins el final de l’actuació. Aquesta prohibició s’estendrà a tot el carrer a partir del 8 d’agost mentre durin les obres del clavegueram que, segons les previsions, seran de sis setmanes i aniran a càrrec de Sorea.

El carrer estarà obert a la circulació durant aquest període tret de l’interval del 16 al 19 d’agost quan quedarà tancat el tram entre el carrer de Milà i Fontanals i el carrer de Joan Maragall.

La millora del clavegueram consisteix en la substitució de 245 metres de canonades de fibrociment per canonades de fosa, la reconnexió d’escomeses i la renovació de l’hidrant del carrer Duran i Bas. L’operació està pressupostada en 100.094,93 euros.

També  s’ampliaran les voreres d’aquesta via per fer-les més transitables pels vianants: se suprimiran les barreres arquitectòniques existents i es plantarà nou arbrat a una major distància de les façanes per minimitzar el seu impacte sobre les edificacions. Així s’evita que les arrels aixequin el paviment de les voreres. Aquesta actuació, que executarà l’empresa Fertres SL, compta amb un pressupost de 117.967,87 euros. En aquest cas, l’actuació es preveu que quedi enllestida a finals de novembre.