Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carles Aluju Ferrer inicia la seva activitat com a nou Síndic de Greuges de Rubí Aluju atendrà la ciutadania a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de dilluns a divendres de 10 a 13 h i a les tardes mitjançant cita prèvia https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Carles Aluju Ferrer inicia la seva activitat com a nou Síndic de Greuges de Rubí

Aluju atendrà la ciutadania a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de dilluns a divendres de 10 a 13 h i a les tardes mitjançant cita prèvia

El nou Síndic, des del seu despatx a la Biblioteca (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
El nou Síndic, des del seu despatx a la Biblioteca (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Aquest dilluns, Carles Aluju Ferrer s’ha convertit oficialment en el nou Síndic de Greuges de Rubí, després que el passat 27 d’octubre el Plenari l’escollís per ocupar el càrrec per unanimitat i que l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, n’hagi completat el nomenament formal. 

Els rubinencs i les rubinenques que vulguin adreçar una queixa al Síndic en relació amb l’actuació de l’Ajuntament de Rubí i dels organismes que en depenen podran adreçar-se a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de dilluns a divendres de 10 a 13 h. Aluju també atendrà la ciutadania a les tardes, després d’haver concertat cita prèvia.

El Síndic de Greuges de Rubí pot intervenir en qualsevol queixa que la ciutadania tingui contra alguna actuació municipal, relacionada amb el tracte rebut per part dels serveis municipals o qualsevol problema en relació amb temes de competència municipal quan ja s’hagi esgotat la via administrativa i no s’hagi obtingut cap resultat.

 

Trajectòria del nou Síndic

Carles Aluju Ferrer és llicenciat en Periodisme (2002) per la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona i compta amb el Màster en Relacions Públiques i Gabinets de Comunicació (2010) per la mateixa universitat. També s’ha format com a coach a l’escola de coaching d’Ana Merlino.

Des del 1995 ha exercit com a periodista en diversos mitjans de comunicació: Canal 10 Televisió de Rubí, el setmanari local Rubricata, El Punt Rubí, El 9 Punt, Ràdio Rubí, El 9 Nou Vallès Occidental i El Punt Vallès Occidental. A nivell de comunicació corporativa i institucional ha treballat, entre d’altres, al Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, a l’Ajuntament de Montcada i Reixac i a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

Aluju ha basat la seva candidatura per a ser escollit com a Síndic de Greuges de Rubí en la defensa i protecció dels drets fonamentals i les llibertats públiques de la ciutadania davant l’Ajuntament de Rubí. En aquest sentit, en el moment de ser escollit pel Ple, el Síndic va assegurar que el compromís que ha agafat amb el seu nomenament és el d’escoltar i acompanyar: “En primer lloc, escoltar, cosa que trobo primordial: si vols ajudar, el primer que has de fer és escoltar sense jutjar i a partir d’aquí donar espai perquè la persona s’expliqui. I en segon lloc, acompanyar: la ciutadania ha de saber que compta amb mi per fer aquest viatge per veure si la seva reclamació té sortida o no i, a la vegada, també vull acompanyar i escoltar a la plantilla municipal, que també necessita el seu espai per ajudar-la a traduir el llenguatge administratiu”.

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes