Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arrenca la jornada electoral a Rubí amb total normalitat Els 27 col·legis electorals de la ciutat han obert les portes a les 9 h sense cap incidència i els rubinencs més matiners ja han exercit el seu dret a vot https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Arrenca la jornada electoral a Rubí amb total normalitat

Els 27 col·legis electorals de la ciutat han obert les portes a les 9 h sense cap incidència i els rubinencs més matiners ja han exercit el seu dret a vot

Els rubinencs més matiners jan han passat per les urnes.
Els rubinencs més matiners jan han passat per les urnes

Els primers veïns de la ciutat, dels 53.822 cridats a les urnes, ja han votat aquest diumenge en una nova convocatòria d'eleccions al Congrés dels Diputats i al Senat. Els 27 col·legis i 83 meses electorals s'han posat en marxa a les 9 h com estava previst i sense cap incident.

En aquesta ocasió, són persones aturades les que actuen com a representants municipals a l’operatiu engegat des del consistori.

Seguiment de la jornada
Una vegada més, el web municipal i l’aplicació Rubí Eleccions, disponible per al sistema Android i també per a iOS, oferiran el desenvolupament de la jornada i els resultats. Els usuaris que ja tinguin descarregada l’aplicació cal que l’actualitzin per gaudir de les novetats incorporades.