Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alumnes francesos milloren el parterre de l’exterior del Celler L’actuació de jardineria ha estat prèviament acordada entre el professorat i el servei municipal de Parcs i Jardins, que proporciona els materials i les plantes necessàries per portar a terme l’actuació https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Alumnes francesos milloren el parterre de l’exterior del Celler

L’actuació de jardineria ha estat prèviament acordada entre el professorat i el servei municipal de Parcs i Jardins, que proporciona els materials i les plantes necessàries per portar a terme l’actuació

L’alumnat amb al regidor d’Obra Pública  (foto: Ajuntament de Rubí).
L’alumnat amb al regidor d’Obra Pública (foto: Ajuntament de Rubí)

Una desena d’alumnes de Jardineria i Paisatgisme de Batxillerat Professional de l’escola francesa CFA du Gard de Nîmes – Rodilhan realitzen aquests dies unes pràctiques professionals a Rubí en el marc del programa de mobilitat Erasmus +. Els joves estan millorant des d’aquest dimecres els parterres de l’exterior del Celler construint uns murs de pedra seca i plantant vinya i plantes aromàtiques. L’actuació de jardineria ha estat prèviament acordada entre el professorat i el servei municipal de Parcs i Jardins, que proporciona els materials i les plantes necessàries per portar a terme l’actuació. Es preveu que els treballin estiguin acabats en dues setmanes.

Aquest matí, el regidor d’Obra Pública, Juan López Nuñez, i el regidor de Planejament Urbà, Rafael Güeto Ortiz, han visitat l’obra i han entregat als estudiants obsequis en record de la ciutat.

En anys anteriors, alumnat d’aquesta mateixa escola van arranjar el parterre del carrer Miquel Gomita, un solar ubicat entre els carrers d’Antoni Sedó i del Doctor Ferran, al barri de Ca n’Alzamora i la plaça de Pep Rovira. 

Objectius de Desenvolupament sostenible