Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alcaldia als barris reprèn la periodicitat habitual de les trobades presencials amb la ciutadania Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament vol escoltar activament les demandes dels rubinencs i les rubinenques https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Alcaldia als barris reprèn la periodicitat habitual de les trobades presencials amb la ciutadania

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament vol escoltar activament les demandes dels rubinencs i les rubinenques

L’alcaldessa, durant la visita a un dels casals d’estiu que s’ofereixen a la ciutat (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
L’alcaldessa, durant la visita a un dels casals d’estiu que s’ofereixen a la ciutat (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’Ajuntament de Rubí continua apostant pel projecte Alcaldia als barris, una iniciativa amb la qual el govern local vol apropar l’equip d’Alcaldia a la ciutadania per facilitar l'escolta, el diàleg, el coneixement mutu i la participació activa de les persones, entitats i empreses del municipi. Des de fa mesos, el format del projecte s’ha hagut d’adaptar a les mesures de seguretat per prevenir la COVID-19.

En aquest sentit, s’ha reduït el nombre de persones assistents a les diferents reunions presencials, que s’han celebrat de manera intermitent, en funció de l’evolució de la situació sanitària. En alguns casos, les trobades s’han realitzat de forma telemàtica.

Aquesta setmana, s’han organitzat diverses reunions amb entitats veïnals (El Pinar, Ca n’Oriol, El Portal de Ca n’Oriol i Zona Nord) i comerços i s’ha programat la visita a diferents casals d’estiu (Escola del Bosc, Escolat Teresa Altet, Escola Mossèn Cinto i Pavelló de Can Rosés).

El contacte directe amb els rubinencs i les rubinenques és fonamental per conèixer quines són les seves necessitats i inquietuds. La COVID-19 ens ha fet disminuir la periodicitat d’aquestes trobades i el seu format, però no hem deixat d’escoltar la ciutadania, sigui d’una manera o d’una altra”, ha assegurat l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez.

Després d’aquestes reunions per conèixer de primera mà allò que preocupa als veïns i veïnes i treballar, conjuntament, per a la millora dels barris, posteriorment s'elaborarà el pla d'actuació, s'executaran les accions i es retrà compte amb la ciutadania d'aquelles actuacions que s'hagin dut a terme.

Les persones o entitats que vulguin trobar-se amb l’alcaldessa han d’omplir el formulari de contacte que trobaran a la web municipal.