Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alcaldia als Barris enceta la seva tercera edició Els rubinencs i rubinenques estan cridats a participar en aquesta iniciativa que, a través de la proximitat, vol escoltar i recollir les idees, propostes i necessitats de la ciutadania https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Alcaldia als Barris enceta la seva tercera edició

Els rubinencs i rubinenques estan cridats a participar en aquesta iniciativa que, a través de la proximitat, vol escoltar i recollir les idees, propostes i necessitats de la ciutadania

Ca n'Oriol ha estat una de les primeres visites de la iniciativa.
Ca n'Oriol ha estat una de les primeres visites de la iniciativa

L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha tornat a sortir al carrer per apropar-se a ciutadania i teixit associatiu per recollir noves idees i propostes de millora de la ciutat. És la tercera edició d’aquesta iniciativa que busca la participació a través de la proximitat entre administració i ciutadania. Fins ara, 1.014 veïns i veïnes de Rubí han participat a les dues edicions anteriors de la proposta amb les seves aportacions, queixes i suggeriments. Aquesta setmana, han començat les visites i trobades als barris d’El Pinar, la Zona Nord, Ca n’Oriol i Can Rosés.

La iniciativa té previst visitar tots els barris del municipi amb la intenció d'escoltar i recollir les aportacions de veïns i veïnes. En aquesta ocasió, Alcaldia als barris també servirà per informar de les accions que s’han dut a terme arran de les peticions de les edicions anteriors.

A més, també s’aprofitarà l’oportunitat per informar de la posada en marxa d’una nova iniciativa que vol fomentar la implicació de la ciutadania en el desenvolupament de la ciutat. Es tracta dels pressupostos participatius on la ciutadania està convocada a definir el destí de 200.000 euros del pressupost actual. D’aquests, una partida de 150.000 euros serà la ciutadania qui en decideixi com invertir-los i el Consell dels Infants serà el responsable de decidir els 50.000 euros restants.