Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

57.180 rubinencs i rubinenques estan cridats a renovar el Parlament Europeu Aquest diumenge s’habilitaran a la ciutat 24 locals i 90 meses electorals, que obriran a les 9 h i tancaran a les 20 h https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

57.180 rubinencs i rubinenques estan cridats a renovar el Parlament Europeu

Aquest diumenge s’habilitaran a la ciutat 24 locals i 90 meses electorals, que obriran a les 9 h i tancaran a les 20 h

Diumenge toca renovar el Parlament Europeu (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Diumenge toca renovar el Parlament Europeu (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

La ciutadania de Rubí amb dret a vot ─un total de 57.180 persones─ està convocada aquest diumenge a les eleccions que han de definir la nova composició del Parlament Europeu. A la ciutat hi haurà 90 meses, repartides en 24 col·legis, que obriran a les 9 h i tancaran a les 20 h.

En aquesta ocasió, una resolució de la Junta Electoral Central (JEC) ha prohibit l’accés als locals electorals als animals de companyia, tret dels gossos pigall i els que formen part de les forces de seguretat.

   

Seguiment de la jornada electoral

El desenvolupament de la jornada electoral es podrà seguir a través de la web municipal, on es donaran a conèixer les dades dels dos avanços de participació (14 h i 18 h). Un cop tancats els col·legis electorals, a partir de les 20 h, també es podrà consultar la dada de participació. 

Les xarxes socials de l’Ajuntament també informaran dels avanços de participació i del resultat final, així com també de possibles incidències que puguin ocórrer durant la jornada.

Consulta on et toca votar

Objectius de Desenvolupament sostenible