Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

‘Gaudeix de la vida en gran’ estrena un taller de ioga en cadires i amplia els cursos de cuina Totes les propostes de la programació d’activitats per a persones grans requereixen inscripció prèvia, que es podrà formalitzar gratuïtament a través del web municipal a partir de l’1 de febrer https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

‘Gaudeix de la vida en gran’ estrena un taller de ioga en cadires i amplia els cursos de cuina

Totes les propostes de la programació d’activitats per a persones grans requereixen inscripció prèvia, que es podrà formalitzar gratuïtament a través del web municipal a partir de l’1 de febrer

Les activitats es dirigeixen a persones de més de 60 anys.
Les activitats es dirigeixen a persones de més de 60 anys

L’Ajuntament de Rubí posa en marxa les activitats ‘Gaudeix de la vida en gran!’, adreçades als rubinencs i rubinenques a partir de 60 anys, per a la primera meitat de l’any. La programació s’estructura en quatre temàtiques: Salut i emocions; Expressió, creativitat i cultura digital; Surt a caminar i Visites Culturals.

Al voltant de la salut i les emocions, s’estrena a la Biblioteca Mestre Martí Tauler un taller de ioga en cadires, per a aquelles persones que tenen dificultats per estirar-se a terra, els dijous d’abril, maig i juny. El dijous 7 de març (19 h) es proposa una xerrada sobre els drets i deures de la ciutadania en relació amb la salut i l’atenció sanitària. L’11 de març s’inicien a l’Ateneu dos cursos de 10 sessions: estimulació cognitiva, els dilluns de 16 a 17.30 h, i musicoteràpia, els dilluns de 17.30 a 19 h. Fins al mes de juny, s’amplien els tallers de cuina, que fins ara han tingut molta demanda, amb sessions dedicades als aperitius saludables (16 i 23 de febrer); als formatges vegans (3 i 10 de maig) i a la cuina vegetariana de primavera. A partir del 12 de març es tornarà a formar l’espai artístic femení cercle de dones, que es trobarà en 11 sessions, els dimarts al matí a l’Ateneu.

En cultura digital es mantenen les activitats relacionades amb la tecnologia, per respondre a la bretxa digital: nocions de fotografia amb el mòbil (11 sessions, cada dijous a partir del 14 de març); el taller Treu partit al teu mòbil (11 sessions, cada dijous a partir del 14 de març); Tràmits amb el mòbil (11 sessions, cada dimarts a partir del 12 març) i Informàtica bàsica (11 sessions, cada dimarts a partir del 12 març).

Les sortides culturals fins al mes de juny animen a fer cinc rutes a peu de dues hores aproximadament per espais de l’entorn de la ciutat: Ca n’Oriol i el Torrent dels Alous, La maçoneria de Rubí, De Rubí a Can Roig, Coll de Penjallops i De Rubí a Sant Muç.

Finalment, dins del cicle de visites culturals, les persones inscrites podran descobrir Els refugis de la guerra civil del Poble Sec (4 d’abril), la fàbrica de xocolata Simon Coll (19 d’abril), la Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins (CRAM), el Palau de la Música (24 de maig) i el Museu d’Història de la Immigració de Catalunya (20 de juny).

Totes les activitats són gratuïtes, però requereixen inscripció prèvia que es podrà formalitzar a través del formulari www.rubi.cat/inscripcionsgentgran o del telèfon 637 83 10 92, a partir de l’1 de febrer i fins a exhaurir les places disponibles.

Objectius de Desenvolupament sostenible

Fitxers relacionats