Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

13 empreses ja formen part del projecte de millora de la competitivitat empresarial que impulsa l’Oficina de Serveis a l’Empresa La proposta es desenvolupa aquest any de manera completament telemàtica i se centra en millorar l’estratègia de cada participant https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

13 empreses ja formen part del projecte de millora de la competitivitat empresarial que impulsa l’Oficina de Serveis a l’Empresa

La proposta es desenvolupa aquest any de manera completament telemàtica i se centra en millorar l’estratègia de cada participant

13 empreses ja s’han inscrit  a l’edició d’enguany.
13 empreses ja s’han inscrit a l’edició d’enguany

13 empreses ja han iniciat el projecte de millora de la competitivitat empresarial que proposa l’Ajuntament de Rubí a través de l’Oficina de Serveis a l’Empresa. Tres més estan pendents de tramitar la documentació pertinent. Les empreses que s’hi han sumat són: Sumal, Bernui Exclusivas, Juana i Punt Costura, El Cel de Rubí, Umami croquetería, Scame Material Eléctrico, Germans Boada, Mas Acoustics Barcelona, British House, Campos Estela, Wetron Automatizacion, Info-4 i Rösler.

En la majoria dels casos es tracta d’empreses de la indústria manufacturera i la seva cadena de valor és el subministrament industrial. Són pimes de  26 a 50 treballadors o micropimes amb una plantilla d’entre 1 i 5 persones. Germans Boada i Campos Estela són les empreses més grans que s’han sumat fins ara a la proposta d’aquest 2020.

La Transformació Digital i Recursos Humans, concretament el teletreball i l’adaptació a la realitat postcovid, són els temes més requerits per les diferents companyies.

Les consultories que tenen més hores per oferir actualment son Màrqueting i comunicació, Planificació Estratègica, Organització i Equip Directiu,  Gestió Econòmica, Finançament i Internacionalització.

10 anys de projectes
L’Ajuntament de Rubí, a través de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) i la Diputació de Barcelona promouen des de 2010 els projectes de millora de la competitivitat empresarial amb  la participació d’una mitjana de 50 pimes i micropimes cada any. Aquest any, els projectes s’han adaptat a les necessitats de les empreses en el marc de l’emergència sanitària provocada per la Covid-19 i es desenvolupen de manera  completament telemàtica per detectar en cada cas com millorar l’estratègia de cada participant.

La iniciativa permet identificar les palanques de creixement de les empreses participants a mig i llarg termini per poder implementar-les en els seus objectius estratègics, a través d’un pla de creixement i un pla d’acció personalitzat i a mida. Les empreses poden fer una reflexió estratègica i identificar els factors clau d’èxit per al seu creixement empresarial, estructurar un full de ruta i materialitzar els projectes amb un acompanyament personalitzat de forma telemàtica. S’incidirà en els següents elements clau de la competitivitat: organització i equip directiu, màrqueting i comunicació, gestió econòmica, finançament, recursos humans, planificació estratègica, internacionalització, innovació tecnològica i comercialització.

Hi poden participar les empreses amb la matriu o centre de decisió a la demarcació de Rubí. Les empreses passaran per un procés de selecció i han d’estar el dia amb les seves obligacions laborals, tributàries i fiscals respecte a l’AEAT i la Seguretat Social. Les empreses interessades a participar-hi han d’omplir un formulari perquè es pugui valorar la seva candidatura. Per més informació podeu consultar la web de Rubiempresa o contactar directament amb el tècnic responsable del projecte (masm@ajrubi.cat i telèfon 93 588 70 00 ext 1439).

El cost total del projecte està finançat per l’Ajuntament de Rubí i la Diputació de Barcelona, per tant no suposa cap despesa econòmica per a l’empresa.