Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XXI Curs de Cooperació i Solidaritat Internacional Sebastià Colomer i Torrella Present i futur de la cooperació i de l'educació per a la justícia global https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

XXI Curs de Cooperació i Solidaritat Internacional Sebastià Colomer i Torrella

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Present i futur de la cooperació i de l'educació per a la justícia global
.

En ple segle XXI, les desigualtats continuen estant presents, tant entre els diferents països i regions com entre les persones. El concepte d'(in)justícia global sorgeix del reconeixement del fet que vivim en un món injust i desigual en el qual hi ha desigualtats distributives entre el nord i el sud global. En conseqüència, reduir o erradicar la pobresa i les desigualtats socioeconòmiques entre països, que perpetuen les relacions asimètriques i de dominació i que, al seu torn, alimenten el cercle viciós de la pobresa i de la privació de drets i llibertats, continua sent un deure i una obligació més important que mai.

S’estan produint nombrosos canvis a escala local i global on el món es veu subjecte a diferents reptes geopolítics i amenaces que soscaven els drets i les llibertats de les persones i que qüestionen el paper de la cooperació i de l’Educació en la Justícia Global. Intentem posar de manifest aquests reptes des del XXI Curs sobre Cooperació i Solidaritat Internacional Sebastià Colomer i Torrella. Aquest curs està dissenyat per a tots els públics interessats en la solidaritat i la cooperació, per ajudar a comprendre els conceptes bàsics de la cooperació i la solidaritat internacional i de la justícia global.

El curs és gratuït i es donarà un certificat d'assistència als assistents a totes les sessions.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Imatges relacionades

Programa
Programa

Etiquetes