Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí dolç Descobrirem les tradicions vinculades al món de la pastisseria artesanal https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí dolç

Activitat suggerida
Descobrirem les tradicions vinculades al món de la pastisseria artesanal
.

La ruta del Rubí dolç és un recorregut per la història dels forns i les pastisseries de Rubí, aquelles botigues que van obrir fa un segle i van durar diverses generacions. Aquells espais on es feien els millors pastissos, pastes i dolços, de forma artesanal i amb els productes del poble. Aquesta és una ruta per descobrir la vinculació del calendari festiu i religiós amb la tradició de menjar coques, mones, torrons, xocolata, i molts altres dolços. A Rubí dolç parlarem de forners, pastissers, tradicions, anècdotes, curiositats, receptes, sabors i dolços records de la infància d’aquells que van viure el “Rubí d’abans”.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Imatges relacionades

Cartell Primavera24.jpg
Cartell Primavera24.jpg

Etiquetes