Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Visita guiada "La maçoneria a Rubí" Ruta guiada per descobrir la història i protagonistes de la maçoneria a Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Visita guiada "La maçoneria a Rubí"

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Ruta guiada per descobrir la història i protagonistes de la maçoneria a Rubí.
.

Les societats maçòniques eren grups socials que guardaven secrets sobre els seus oficis. El gremi dels maçons va ser el que més va desenvolupar la maçoneria a partir de l'organització en lògies i una sèrie de normatives, aprenentatges i rituals.

A Rubí va existir una lògia important, que al llarg d’un segle va congregar personatges tant importants com Francesc Albrícies, Josep Palet, Francesc Rovira o Martí Tauler, entre d’altres. En aquesta ruta descobrirem els secrets de la maçoneria i coneixerem els principals maçons rubinencs i la seva influència a nivell social, polític, cultural i pedagògic.

Inscripcionswww.rubiguiem.com | info@rubiguiem.com | WhatsApp 620 56 53 21

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Imatges relacionades

Cicle Tardor 2023 RubiGuiem
Cicle Tardor 2023 RubiGuiem

Etiquetes