Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Virginia Woolf: Diaris Cicle de conferències literàries "Papers íntims. Diaris d’escriptors" https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Virginia Woolf: Diaris

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Cicle de conferències literàries "Papers íntims. Diaris d’escriptors"
.

Marina Porras (Rubí, 1991) és crítica literària i llibretera a L'Ombra. Ha col·laborat en mitjans com ElNacional.cat, Ara Llegim, La República, Serra d'Or, CTXT, El Matí Digital, The Objective, Llavor Cultural i d'altres. És investigadora en formació del grup de recerca «Literatura Comparada en l'Espai Europeu» del Departament de Teoria de la Literatura de la Universitat de Barcelona.

En aquest cicle de conferències sobre literatura discutirem sobre els papers íntims dels escriptors i els problemes que els envolten. Ens acostarem a nou escriptors a partir dels seus diaris i analitzarem la seva relació amb els textos en primera persona.

 

Virginia Woolf

A partir dels seus trenta anys, Virginia Woolf va dur un diari personal durant tota la seva vida. Al diari escrivia sobre literatura, sobre la seva feina, sobre els seus companys de generació i reflexionava sobre la feina d'escriptora. A partir d'alguns fragments dels seus diaris, veurem de quina manera s'acostava l'escriptora anglesa a la seva intimitat. 

Etiquetes