Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

VII Edició InFest Festival Internacional de curts de terror, ciència-ficció i freak https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

VII Edició InFest

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Festival Internacional de curts de terror, ciència-ficció i freak
.

VII Edició del Festival Internacional InFest de curts de terror, ciència-ficció i freak. És Rubí la ciutat dels colors? La de les llumetes i els hexàgons per daltònics? La de les situacions… rRrRrandom? O més aviat és la ciutat de la fotografia, el jazz i el blues, el teatre i… el cinema?

A l’InFest pensem que Rubí és la ciutat dels fenòmens paranormals: sembla que les coses es moguin soles, que els festivals, les festes i la cultura flotin per la ciutat empeses per fils invisibles. Però el cert és que darrere qualsevol bon truc de màgia sempre hi ha un esforçat homenet de verd, disposat a muntar un bon sarau. Ajudem-lo, paneroles, perquè si la seva festa s’acaba, la nostra ciutat tornarà a convertir-se en el que vam heretar dels nostres pares: un dormitori.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Imatges relacionades

poster_a3 (2)_compressed_page-0001.jpg
poster_a3 (2)_compressed_page-0001.jpg

Fitxers relacionats

Etiquetes