Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Va de Covers Rubí Rock Live Sessions https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Va de Covers

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Rubí Rock Live Sessions
.

L’Associació de Músics Rock de Rubí presenta el Rubí Rock Live Session, a l’Ateneu Municipal.

Una Live Session és un format d'enregistrament que cada cop té més adeptes a la indústria musical. És una nova tendència deguda al canvi d’hàbits tant de la indústria com del consumidor, en el qual les xarxes socials, el single i el canal de YouTube es converteixen en els protagonistes d’una nova manera de mostrar el potencial dels artistes.

És un complement perfecte als formats ja establerts; com són el single, l'EP i l’LP. Ideal a l'hora de llançar un single, o fins i tot dos, ja que en una sessió s’enregistren les cançons amb qualitat d'estudi i s’obté una presentació audiovisual d'alta qualitat, amb la qual transmetre l'essència del directe.

  • Aforament limitat

Les actuacions de Va de Covers ofereixen un repertori de cançons molt conegudes per tal que els espectadors puguin gaudir dels grans èxits que formen la banda sonora de les nostres vides. Al Navarro s’encarrega de la guitarra acústica, els cors i un looper que li permet gravar en directe algunes parts de les cançons per afegir-hi diferents capes sonores. Victòria Evans, per la seva banda, s'encarrega de la veu principal i posa tota la seva tècnica i qualitat vocal al servei de les cançons de pop rock més aclamades de tots els temps i també alguna sorpresa més actual. Algunes de les cançons que apareixen sempre al repertori són els clàssics «Stand by me», «Imagine» o «What a wonderful world»; cançons dels noranta com «Beautiful», «What’s up» o «Creep», o peces més actuals com a «Blinding lights». També hi ha un espai per a la banda sonora de la pel·lícula Ha nascut una estrella, amb el duet format per Bradley Cooper i Lady Gaga, representat als xous de forma perfecta per la Victòria i l’Al.

  • Victòria Evans, veu
  • Al Navarro, guitarra

Etiquetes