Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torneig Escolar d'Escacs de Rubí 2021 Campionat escolar a nou rondes https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Torneig Escolar d'Escacs de Rubí 2021

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Campionat escolar a nou rondes
.

L’Associació d’Escacs Rubinenca torna a posar en marxa el Campionat d’Escacs Escolar a través de la seva escola. El torneig comptarà amb totes les mesures de seguretat i higiene adients.

El torneig es disputarà en nou rondes tots els dissabtes a partir de les 16 h i la primera jornada tindrà lloc el 17 d’abril. La resta de jornades se celebraran el 24 d’abril i l’1, 8 i 15 de maig. Els participants quedaran dividits en tres grups diferents: al grup A hi participaran majors de 14 anys; al grup B, infants entre 8 i 13 anys; i al grup C, els menors de 7 anys que volen iniciar-se en el món dels escacs.

L’Escola d’Escacs Rubinenca espera que aquest format de competició es tradueixi en un augment de participació i que arribi a més infants de la ciutat, no només aquells que ja hi juguen de forma habitual.

Per inscriure’s en el Campionat d’Escacs Escolar cal que les famílies es posin en contacte amb els centres educatius o bé amb l’Escola d’Escacs Rubinenca, situada al carrer de la Creu, 25.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes