Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Streetphotography Una exposició de Luigi Abanto i David Miró https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Streetphotography

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Una exposició de Luigi Abanto i David Miró
.

L'exposició posa en diàleg la fotografia de carrer de Luigi Abanto Varese (Trujillo, Perú, 1975) i David Miró Flores (Terrassa, 1974).

Luigi Abanto Varese, establert a Barcelona, és fotògraf i director de cinema. Va estudiar fotografia al Centre d’Audiovisuals CEV de Barcelona (2004-2005). El 2011 inicia els estudis de cinema a l’escola El Plató de Cinema, a Barcelona. La seva mostra Stolen Moments és una cerca de la llum de la tarda hivernal. Una fracció de segon que coincideix amb gent.

David Miró Flores és un fotògraf amateur de Rubí. Va estudiar a edRa i, posteriorment, va fer el grau superior de Gráfica Publicitaria a l’Escola Llotja de Barcelona. Durant 24 anys va treballar en agències de publicitat com a director creatiu i director d’art. Des de fa molts anys, dedica el seu temps lliure a fotografiar la quotidianitat de Rubí, la ciutat on viu.

L’exposició L’ànima de la ciutat està centrada principalment en les persones de Rubí: "A través de la meva càmera, capturo moments íntims dels seus pensaments, capturats en blanc i negre per mantenir la seva autenticitat sense distraccions. Algunes imatges mostren mirades tristes o melancòliques, altres irradien alegria, mentre molts estan immersos als seus mòbils, potser connectant amb familiars llunyans. La singularitat d’aquestes imatges rau en el fet que la meva presència passa desapercebuda; soc com l’àngel Damiel de la pel·lícula de Wim Wenders Der Himmel über Berlin, observant els éssers humans sense ser detectat, escoltant els seus pensaments en un rigorós blanc i negre. Aquest anonimat em permet capturar moments autèntics i naturals, oferint una visió genuïna de les emocions i les connexions humanes a la nostra estimada ciutat, Rubí".

Inauguració: dijous 9 de novembre a les 19.30 h, a l'Espai Expositiu Pepa de Haro.

Etiquetes