Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Segells discogràfics i discografies essencials Camps de Cotó 2.0 | Xerrades sobre Jazz https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Segells discogràfics i discografies essencials

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Camps de Cotó 2.0 | Xerrades sobre Jazz
.

El projecte Camps de Cotó 2.0 neix amb la voluntat d'apropar la música de jazz a les persones que no tenen cap coneixement o gaires coneixements previs d'aquest art musical. El projecte fuig de la típica conferència en la qual s'exposa el contingut exclusivament a través del conferenciant i cerca la participació dels assistents, per tal d'allunyar-lo de l'adjectiu d'«intel·lectualitat», que malauradament acompanya aquesta música des de fa tants anys.

A càrrec d'Andreu Fábregas, gran coneixedor del jazz. Fábregas és col·laborador a mitjans especialitzats com La Revista de Jazz i el programa iJazz club, de l'emissora iCat FM. El 2000 va posar en marxa l'espai Camps de cotó, a Montcada Ràdio. L'Associació de Músics de Jazz de Catalunya li va concedir el Premi Honorífic per la seva tasca com a divulgador.

  • Entrada lliure sense inscripció
  • Espai: Sala Noble
  • Aforament: 40

El jazz va néixer conjuntament amb l’enregistrament fonogràfic i discogràfic. Durant el segle XX les companyies discogràfiques, al marge d’apostar per la nova revolució cultural que suposava aquest mitjà de comunicació cultural, van apostar per un estil o moviment que donés al seu públic una marca diferencial de la seva oferta musical. Tractarem durant aquesta xerrada de parlar de les discogràfiques més importants: cada una d’elles va contribuir a expansionar els estils que representaven.