Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ramón Díaz Quartet: Converses amb Chopin 11è Cicle de Jazz https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ramón Díaz Quartet: Converses amb Chopin

11è Cicle de Jazz
.

Aquest nou projecte de Ramón Díaz està inspirat en la música del compositor polonès Chopin, considerat un dels més importants de la història de la música i un dels representants més grans del romanticisme musical.

A partir de melodies com els preludis, valsos, balades o nocturns, Ramón Díaz Quartet fa una interpretació adaptada als tipus actuals, tot passant pel filtre que li dona la seva experiència com a grup i la seva llarga trajectòria professional.

El fet que el grup no utilitzi piano (instrument principal del compositor), li dona una sonoritat molt peculiar i un caràcter molt personal al resultat final.

Ramón Díaz Quartet és una formació que fa més de vint anys que actua, amb sis treballs discogràfics al seu nom. El seu quart àlbum, Diàleg, va ser molt ben rebut per la crítica nacional i internacional (Village Voice, Jazz Special, Jazz Hot, Revista de Jazz, Tomajazz...). També va ser reconegut amb el premi al millor disc i al millor grup per l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya, el 2006. Més tard grava el seu cinquè disc, Unblocking, que va sortir al mercat a principis del 2008 i que també va obtenir molt bones crítiques a nivell nacional i internacional, i continua amb el seu sisè disc a trio, Bumpy Road, amb el qual va ser seleccionat per SGAE per al JazzEñe 2017.

  • Ramón Díaz, bateria i percussió
  • Jeppe Rasmussen, saxos i OHMS
  • Marco Boi, contrabaix
  • Ruben Luis, guitarra

Etiquetes