Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Psicologia social urbana. Xerrada amb Andrés Di Masso i Sergi Valera COLOR Week https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Psicologia social urbana. Xerrada amb Andrés Di Masso i Sergi Valera

Aquesta activitat ja ha finalitzat

COLOR Week
.

L’espai públic s’ha d’entendre com un conjunt de contextos físics, relacionals, temporals i simbòlics. Com és l’espai, quin és el mobiliari urbà, quins serveis es presenten, quines dinàmiques es donen a nivell de barri o de ciutat, així com quin és el perfil de les persones que ho habiten són algunes de les qüestions que construeixen socialment l’espai públic, configuren els seus valors, mites o tradicions en un context determinat, i determinen les restriccions o possibilitats de les interaccions que s’hi duen a terme.

Xerrada amb els professors Andrés Di Masso i Sergi Valera. Andrés Di Masso és doctor en Psicologia per la Universitat de Barcelona (UB), professor del seu Departament de Psicologia Social i membre del Grip de Recerca Consolidat en Psicologia Social, Ambiental i Organitzacional i del Grup d’Estudis en Psicologia Cultural, Comunitària i Política adscrits a la UB. Sergi Valera és també doctor en Psicologia i Màster en Intervenció Ambiental per la UB, professor del Departament de Piscologia Social i Quantitativa a la UB, membre del Grup d’Investigació PsicoSAO (Grup d’Investigació en Psicologia Social, Ambiental i Organitzacional), i docent en diversos programes de màster i doctorat en psicologia, arquitectura i disseny urbà.

Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Places limitades.

Les persones inscrites rebran un enllaç per accedir a la formació uns dies abans del seu inici.  

Etiquetes