Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació del llibre "Els dies grisos", d'Antoni Casals i Pascual Presentacions de llibres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Presentació del llibre "Els dies grisos", d'Antoni Casals i Pascual

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Presentacions de llibres
.

L'escriptor rubinenc Antoni Casals presenta el seu llibre "Els dies grisos", de l'editorial Comte d'Aure.

Com en bona part de l'obra de l'autor, dins "Els dies grisos" hi ha els neguits que poblen en general tota la poesia (el dolor, la mort, la pèrdua, l'amor...) però especialment el dubte que genera un futur construït a partir de records que, com diu en algun moment, probablement són mentida. Els poemes, majoritàriament breus, alguns d'ells gairebé epigramàtics, busquen, des de la contenció, expressar o traduir les emocions com si fossin imatges i és en aquest sentit que els gravats de Ricard Tresserras no solament els acompanyen sinó que els complementen i s'hi integren en una comunió perfecta intensificant el sentit de les paraules.

Anna Gallart, escriptora, serà l'encarregada de fer la presentació, on hi participaran Esther Mary Aure (editora), Ricard Tresserras (autor dels gravats que il·lustren el llibre) i Antoni Casals, l'autor dle mateix.

Exposició

Per acompanyar la presentació, en Ricard Tresserras farà una exposició de gravats. Es tracta d’un conjunt de 46 linolis de petit format elaborats per il·lustrar el llibre d’Antoni Casals “Els dies grisos”, que n’inclou 18.