Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prediada Acte previ a la Diada que inclouen l’encesa de torxes, la lectura del manifest i un concert https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Prediada

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Acte previ a la Diada que inclouen l’encesa de torxes, la lectura del manifest i un concert
.

El divendres 10 de setembre, Òmnium Rubí organitza la Prediada, l’acte previ a la Diada i que inclou l’encesa de torxes, la lectura del manifest i un concert. Enguany l’han volgut recuperar després que l’any passat no se celebrés a causa de la pandèmia. Així i tot, s'ha reestructurat per tal d’adaptar-lo a la situació sanitària en què ens trobem. No es farà la tradicional Marxa de Torxes sinó que serà un homenatge estàtic a l’Ateneu Municipal (c. Xile, 1).

Els actes començaran a les 22 h amb l’encesa de torxes seguida de la lectura d’un manifest. I a les 22.30 h, es podrà gaudir del concert de l’Home Invent. El seu pop enèrgic els ha fet guanyar el Premi Èxit i el Premi de Votació Popular del Sona9 2018.

L’acte té aforament limitat i cal inscriure-s’hi prèviament per poder-hi accedir. Caldrà dur mascareta, respectar la distància de seguretat i seguir les instruccions indicades.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes