Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per què es diu que som pols d'estrelles? Conferència de Marc Boqué Peña https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Per què es diu que som pols d'estrelles?

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Conferència de Marc Boqué Peña
.

Si aixequem la vista cap al firmament descobrim que aquest està poblat per milers d’estrelles que podem veure a ull nu qualsevol nit. Però davant de la fascinació que aquestes ens provoquen ens ve al cap una pregunta: són eterns aquests astres, o bé com la majoria d’éssers que trobem a la natura també estan destinats a morir?

En aquesta xerrada parlarem sobre la vida de les estrelles: coneixerem la seva mida, com neixen a partir de nebuloses, evolucionen i moren convertint-se en estels de neutrons o forats negres, però també entendrem al final de la mateixa que aquesta evolució serà la que permetrà la nostra vida com a humans.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes