Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

No place like home El Documental del Mes https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

No place like home

El Documental del Mes
.

El Documental del Mes és la prolongació del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona al llarg de l'any i el territori. És una iniciativa de DocsBarcelona, nascuda en el marc del projecte europeu CinemaNet Europa, l'any 2004. La selecció de documentals la realitza un comitè de selecció de Paral·lel 40.

Després del documental hi ha un cinefòrum que compta amb la participació de diferents especialistes en matèria cinematogràfica.

Sinopsi
Una jove dona adoptada per una família noruega vol reconciliar-se amb els seus orígens a Sri Lanka, un viatge existencial convertit en un clam anticorrupció.

Priyangika Samathie va néixer a Sri Lanka i va ser adoptada per una família de Noruega a les set setmanes de vida. El coratge per buscar la família biològica converteix un viatge de reconciliació amb les seves arrels en una recerca de detectius. Priyangika vol saber la veritat, encara que sigui dolorosa. La directora Emily Beck acompanya la investigació de Priyangika amb sensibilitat i empatia. La valentia per confrontar els grans tabús de l'adopció s'acaba convertint en un clam contra l'abús de poder dels països occidentals.


Directora: Emilie Beck
2022
70 min.
Noruega
Noruec, anglès i singalès (subtítols en català)

Premis i festivals:
- CPH:DOX (Dinamarca, 2022)

Etiquetes