Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Neila Benbey Quartet Cicle D'Arrel https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Neila Benbey Quartet

Cicle D'Arrel
.

Músiques del Mediterrani

En aquest concert, la cantant argelina Neila Benbey farà un recorregut pel Mediterrani amb cançons de Tunísia, Egipte, el Líban, Espanya, França i sobretot Argèlia.

Després de tot el que està succeint aquests últims anys, i davant de la injustícia de la guerra i dels trasllat forçats, dels quals Neila Benbey n’és un exemple, farem memòria a través de cançons de diferents pobles del Mediterrani, cantant per l’entesa entre cultures i per la riquesa de la diversitat.

Neila diu: «Jo crec que la música alimenta l’ànima, és vida, i sobretot no té fronteres ni necessita visats. És com les espècies, quan empres el safrà o la canyella, tanques els ulls i de seguida et trobes en un altre país, en una altra cultura. Et fan viatjar igual que la música i t’encisa els sentits.»

En aquesta ocasió vindrà acompanyada per músics que han format part de la seva carrera musical aquests últims vint anys i que formen un ampli ventall cultural de les músiques del món.

  • Neila Benbey: cant i percussió
  • Raül Costafreda: mandola, guitarra espanyola i llaüt àrab
  • Hävard Enstad: teclat i violoncel
  • Massud Naderi: percussió

Aquesta activitat forma de la programació del Dia Internacional de les Persones Refugiades. Un cop finalitzat el concert hi haurà la lectura del manifest.

Etiquetes