Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Memòria i vinyetes. El còmic com a eina de memòria COLOR Week https://www.rubi.cat/ca/actualitat/agenda/memoria-i-vinyetes-el-comic-com-a-eina-de-memoria/@@images/image/preview

Memòria i vinyetes. El còmic com a eina de memòria

COLOR Week

Etiquetes

.

Presentació del llibre Memoria y viñetas. La memoria histórica en el aula a través del cómic, una anàlisi del període comprès entre la Segona Guerra Mundial i la Transició a partir d’alguns dels còmics més rellevants dels darrers anys, una obra concebuda com a eina del professorat d’Història que vulgui introduir l’ús del còmic en les seves classes, així com també per aquelles persones interessades en l’estudi i la investigació sobre aquest gènere literari.

Conversa amb el coordinador del llibre, David Fernández de Arriba, i Enric Garriga, president de l’Amical de Mathausen. David Fernández és professor de ciències socials a secundària i de l’assignatura Història i còmic al Màster d’Educació i Còmic de la Universitat de València (UV). Enric Garriga és representant espanyol al Comitè Internacional de Buchenwald, i activista veterà dels moviments ecologistes, pacifistes i antimilitaristes.

Les persones inscrites rebran un enllaç per accedir a la formació uns dies abans del seu inici.