Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Llums i ombres de la nostra dansa, en el centenari de l'Esbart Dansaire de Rubí A càrrec de Josep Fornés, antropòleg, museòleg i escriptor català https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Llums i ombres de la nostra dansa, en el centenari de l'Esbart Dansaire de Rubí

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

A càrrec de Josep Fornés, antropòleg, museòleg i escriptor català
.

Josep Fornés i Garcia neix a la ciutat de Barcelona el 3 de gener de 1957. Es dedica a la gestió pública de la Cultura des de 1985. Fins a aquella data havia dedicat la seva activitat professional a la docència. Durant la dècada de 1980 va crear festes i grups de comparses de teatre de carrer, comparses de Carnaval i grups de música tradicional a Barcelona. En la seva etapa com director del Centre Cívic municipal l’Artesà del barri de Gràcia de Barcelona va crear i va dirigir diversos projectes culturals, com cicles d'art contemporani, teatre, cinema, música tradicional, experimental i jazz entre uns altres. Destaquen el Festival Tradicionàrius, la Revetlla mallorquina Sa Pobla, a Gràcia i la declaració de la Festa Major de Gràcia com a Festa Tradicional d’Interès Nacional de Catalunya.

Ens parlarà de Modernisme a finals del segle XIX, que va donar el ressorgiment al romanticisme al segle XX, la industrialització, les dictadures, el prefranquisme i el postfranquisme, el segle XXI.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes