Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lina León i Pau Baiges Cicle D'Arrel https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Lina León i Pau Baiges

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Cicle D'Arrel
.

Concerts, teatre, espectacles multidisciplinaris i exposicions dins el marc de la programació cultural estable de l’Ateneu. 

El cicle D’Arrel és una oportunitat per aproximar-se a les músiques tradicionals d’arreu del món.

Gaudirem de propostes de veus emergents i projectes singulars des de la proximitat del directe més despullat –amb la mínima microfonia i amplificació– i en un context acústicament ressonant, com la Sala Noble. Un format íntim, però amb força, on el límit entre públic i artista es dissol tant metafòricament com físicament.

  • Entrada lliure sense inscripció
  • Espai: Sala Noble
  • Aforament: 40
  • Obertura de portes: 30 minuts abans de l’inici (18.30 h)

Folklores del món: un viatge amb olor a romaní i candela

En aquest recital la flautista i cantaora desplega les seves ales fins al més profund del seu ésser, per endinsar-se fins al fons i extreure la saba que comparteixen les músiques d'arrel. Abraçada pel piano de Pau Baiges, junts ens porten de la mà en un recorregut molt particular per la cobla andalusa, el folklore andí o el flamenc jazz. Un cant al cor i a les muntanyes, on la frescor i la llibertat creativa s'ajunten per portar-nos a un viatge amb olor de romaní i candela.

En el seu repertori compten amb composicions originals de Lina León basades en pals flamencs i amb arranjaments musicals fets a mida per Pau Baiges. Combinat amb un ram de cançons de diferents parts del món, passant del bolero al fandango, de la chacarera al carnavalito o d'un ball de Peñaparda a la cobla.

  • Lina León, flauta i veu
  • Pau Baiges, teclat