Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Katherine Mansfield [4/9] Cicle de literatura al voltant de 9 escriptores. El món escrit per elles | Programació d'hivern 2021 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Katherine Mansfield

Aquesta activitat ja ha finalitzat

[4/9] Cicle de literatura al voltant de 9 escriptores. El món escrit per elles | Programació d'hivern 2021
.

Aquest és un cicle de conferències sobre literatura. Ens centrarem en l'obra de 9 escriptores que, d'una manera o altra, han marcat la literatura universal. Explorarem la seva visió del món a partir dels seus llibres i en destacarem els elements més rellevants. De l'Anglaterra romàntica de Brönte fins a la Catalunya desolada de Montserrat Roig, veurem com la mirada d'aquestes escriptores ens ha fet comprendre millor el nostre món. 

Katherine Mansfield

La vida, als contes de Katherine Mansfield, és "una ventada", perquè t'agafa desprevingut i et sacseja. Mansfield, com a escriptora, es va rebel·lar contra la cotilla de les imposicions, i la seva vida curta - va morir als trenta-quatre anys - la va dedicar a descriure els límits i les costures de la seva societat. Mansfield parla d'allò implícit, de la diferència entre el que ensenyem i el que callem. En aquesta sessió farem una introducció als seus contes.

"Vull treballar ... Vull viure amb les meves mans, el meu sentiment i el meu cap ... Vull escriure." (Katherine Mansfield)

Etiquetes