Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Juguem i respectem Jocs de taula, jocs de moviment i d’habilitat, activitats de construcció i propostes per treballar la psicomotricitat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Juguem i respectem

Jocs de taula, jocs de moviment i d’habilitat, activitats de construcció i propostes per treballar la psicomotricitat
.

El Juguem i respectem posa a disposició dels nens i nenes una maleta amb material per a una trentena de jocs, pensats per edats compreses entre els 3 i els 14 anys. La maleta conté jocs de taula, jocs de moviment i d’habilitat, activitats de construcció i propostes per treballar la psicomotricitat. També hi ha pilotes de goma que permeten jugar a pilota a l’espai públic sense crear molèsties al veïnat.

Els nens i nenes es poden acreditar amb un carnet gratuït que els habilita per demanar el material en préstec i els compromet a retornar-lo en bones condicions. D’aquesta manera, s’implica els infants i adolescents en la cura i manteniment de les joguines.

La maleta de jocs sempre surt a les places de la mà de personal amb formació i experiència en l’àmbit del lleure, que engresca als infants a participar-hi, explica el funcionament del sistema de préstec i les normes del joc i supervisa els diferents materials.