Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada de debat, conflicte Rússia Ucraïna Dues conferències sobre la situació actual del conflicte a Ucraïna https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Jornada de debat, conflicte Rússia Ucraïna

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Dues conferències sobre la situació actual del conflicte a Ucraïna
.

Lliçons i reptes de gènere que ens deixa la guerra, a càrrec Nora Miralles, periodista especialitzada en anàlisi internacional, Màster en Gènere, Conflicte i Drets Humans per la Ulister University (Belfast). Forma part de la Women’s International League for Peace and Freedom (WILPF).

Nous escenaris de seguretat després de la guerra, a càrrec de Rafel Poch. De l’any 1988 fins al 2002 va ser corresponsal de la Vanguardia a Moscou, coincidint amb el col·lapse de la Unió Soviètica. Des 2002 fins al 2008 va ser corresponsal del mateix diari a la República Popular de la Xina. A continuació a Berlín i, des de l’any 2014, a París.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Imatges relacionades

Cartell de la jornada
Cartell de la jornada

Etiquetes