Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jordi Margarit canta 45 anys després Música per a la democràcia amb Jordi Margarit https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Jordi Margarit canta 45 anys després

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Música per a la democràcia amb Jordi Margarit
.

El conegut periodista rubinenc havia fet de cantautor durant uns anys abans de dedicar-se a la radiodifusió. Va actuar arreu de Catalunya i a diferents punts de l’Estat. La seva obra musical la va desenvolupar amb temes propis i musicacions de diferents poetes com Espriu, Marti Pol, M. Hernández, Carmen Conde, Oliver Belmas, Angela Figeroa i d’altres.

Jordi Margarit va deixar de cantar de manera pública ja fa més de quatre dècades per a dedicar-se al periodisme radiofònic. Ara ha decidit celebrar el seu 70 aniversari oferint un únic concert al Teatre Municipal La Sala de Rubí, el proper 4 de maig a les 20 h. L’acompanyarà al piano i a la direcció musical Roger Margarit i comptarà amb la col·laboració de 3 músics més.

Jordi Margarit vol dedicar aquesta cantada a la gent que, com ell, van fer front al franquisme des de diferents àmbits de la cultura i que ara se senten interpel·lats per l’actualitat. El concert estarà ple de referències a la ciutat i vol expressar un sentiment de solidaritat cap als que, enmig de tota mena d’assetjaments, sempre en pateixen les conseqüències.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes