Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joc de rol en viu: Què hi ha darrere dels aliments? Mitjançant un simple joc de rol, representarem el comerç mundial d’aliments, posant especial èmfasi en les condicions laborals dels productors i altres impactes de la producció. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Joc de rol en viu: Què hi ha darrere dels aliments?

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Mitjançant un simple joc de rol, representarem el comerç mundial d’aliments, posant especial èmfasi en les condicions laborals dels productors i altres impactes de la producció.
.

Ens posarem en el lloc dels diferents actors de la producció i comercialització d’aliments per analitzar, des d’una perspectiva històrica, els processos que han portat a globalitzar el mercat de l’alimentació i entendre les relacions de dependència entre els diferents països.

Treballarem conceptes claus com contractes i condicions laborals, models de producció, formes de comercialització mundials i donarem a conèixer exemples de models socialment més justos, com ara les cooperatives de productors, iniciatives de comerç just o el comerç local a través de circuits curts.

  • Activitat per a famílies amb infants de 3 a 12 anys. 
  • Cal fer inscripció prèvia obligatòria per correu electrònic (museu@ajrubi.cat) o per telèfon (93 588 75 74). 
  • L'aforament és limitat i es demana puntualitat.