Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joc de rol en viu: Què hi ha darrere dels aliments? Mitjançant un simple joc de rol, representarem el comerç mundial d’aliments, posant especial èmfasi en les condicions laborals dels productors i altres impactes de la producció. https://www.rubi.cat/ca/actualitat/agenda/joc-de-rol-en-viu-que-hi-ha-darrera-dels-aliments/@@images/image/preview

Joc de rol en viu: Què hi ha darrere dels aliments?

Mitjançant un simple joc de rol, representarem el comerç mundial d’aliments, posant especial èmfasi en les condicions laborals dels productors i altres impactes de la producció.
.

Ens posarem en el lloc dels diferents actors de la producció i comercialització d’aliments per analitzar, des d’una perspectiva històrica, els processos que han portat a globalitzar el mercat de l’alimentació i entendre les relacions de dependència entre els diferents països.

Treballarem conceptes claus com contractes i condicions laborals, models de producció, formes de comercialització mundials i donarem a conèixer exemples de models socialment més justos, com ara les cooperatives de productors, iniciatives de comerç just o el comerç local a través de circuits curts.

  • Activitat per a famílies amb infants de 3 a 12 anys. 
  • Cal fer inscripció prèvia obligatòria per correu electrònic (museu@ajrubi.cat) o per telèfon (93 588 75 74). 
  • L'aforament és limitat i es demana puntualitat.