Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inauguració de La Nuu Festival Internacional de Fotografia de Rubí La Nuu https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Inauguració de La Nuu

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Festival Internacional de Fotografia de Rubí La Nuu
.

El Festival Internacional de Fotografia de Rubí La Nuu inaugura oficialment la seva novena edició a la plaça del Celler amb un recital poètic i un concert.


20 h: Desobediencia, recital poètic amb Sonia Barba

Alhora llibre de poemes i recital dramatitzat, Desobediencia equival a deixar enrere els centenars de quilòmetres d'una road movie carregada d'imatges sobre d'on venim i on anem. Després de la seva primera obra editada, Dear Pretty Baby, Sonia Barba ens parla en aquest Desobediencia de la deliciosa i bruta domesticitat. Sobre allò perdut i allò imperdible. La xarxa i el nus. L'anhel. L'autora conversa amb tu, amb els altres, amb els poetes, i el diàleg flueix amb la precisió del vi vessant-se. A través dels recursos habituals de música i moviment als quals ens té acostumats, aquest recital vol assolir la màxima que va predir la poeta Macky Chuca quan va afirmar“Aquest llibre lliscarà sota els vostres llits i us menjarà els peus, com un monstre miraculós” així sigui.

SoniaBarba (Palència, 1974) és actriu, performer, dramaturga, mare, madame i madrastra. Dirigeix el Prostíbul Poètic de Barcelona, que acaba d'obrir la seva seu a Madrid. Edita els volums anuals coneguts com a llibres rojos del prostíbulo poético. Creadora del programa de ràdio Míserio Palace. Ha publicat Dear Pretty Baby, amb 66 rpm Edicions. Els seus poemes i textos han aparegut a nombroses publicacions nacionals i internacionals.

21 h: Concert de Coverqustic

Duet format pels músics Pasqual Latorre a la veu i Guillem Olivé a la guitarra.

Un concert en format acústic ple d'energia i contundència que versiona les millors cançons de la història del pop i el rock. Un repertori per a tots els públics i per a totes les edats que repassa la banda sonora dels nostres records individuals i col·lectius.

Aquesta activitat s'organitza en col·laboració amb l'Associació de Músics Rock de Rubí.

Etiquetes