Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Grup de lectura i debat "L'apicultor d'Alep" de Christy Lefteri Activitat de l'Associació Grup Eirene https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Grup de lectura i debat "L'apicultor d'Alep" de Christy Lefteri

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Activitat de l'Associació Grup Eirene
.

El grup de lectura i debat pertany al projecte "Al voltant dels drets humans: lectures i debats des del local", coordinat pel Grup Eirene i destinat a la ciutadania rubinenca. La iniciativa consisteix en la formació d'un grup de lectura orientat a la reflexió conjunta sobre aspectes socials i polítics, com són els drets humans, l'educació per la pau, la cooperació internacional, la interculturalitat, la globalització, les poblacions migrants i persones refugiades, entre d'altres. L'objectiu és promoure tant l'anàlisi i reflexió crítica com el debat i la discussió constructiva.

A través d'aquest procés s'espera oferir a la ciutadania un ventall d'idees i coneixements, així com recursos i eines, per ampliar l'horitzó de perspectives i accions que contribueixin positivament a la cultura de la pau en el món. En aquesta ocasió, es comentarà i es reflexionarà conjuntament sobre la guerra civil siriana amb el llibre L'apicultor d'Alep de Christy Lefteri. Es comptarà amb la participació de l'Associació Rubí Acull.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes