Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Grup de lectura i debat "Hija de inmigrantes" Activitat al voltant del llibre de Safia El Aaddam https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Grup de lectura i debat "Hija de inmigrantes"

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Activitat al voltant del llibre de Safia El Aaddam
.

El grup de lectura i debat pertany al projecte "Al voltant dels drets humans: lectures i debats des del local", coordinat pel Grup Eirene i destinat a la ciutadania rubinenca. La iniciativa consisteix en la formació d'un grup de lectura orientat a la reflexió conjunta sobre aspectes socials i polítics, com són els drets humans, l'educació per la pau, la cooperació internacional, la interculturalitat, la globalització, les poblacions migrants i persones refugiades, entre d'altres.

L'objectiu és promoure tant l'anàlisi i reflexió crítica com el debat i la discussió constructiva. A través d'aquest procés s'espera oferir a la ciutadania un ventall d'idees i coneixements, així com recursos i eines, per ampliar l'horitzó de perspectives i accions que contribueixin positivament a la cultura de la pau en el món.

En aquesta ocasió, es comentarà i reflexionarà conjuntament sobre les situacions que viuen els fills i filles de migrants amb el llibre Hija de inmigrantes de Safia El Aaddam.

Us podeu inscriure a l'activitat a través del blog del projecte, per correu electrònic mariona.grupeirene@gmail.com o al telèfon 627 658 623.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.