Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Focus group" de l’Estudi de satisfacció ciutadana i coneixement de la ciutat Sessió de debat per a ciutadania de 18 a 65 anys https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

"Focus group" de l’Estudi de satisfacció ciutadana i coneixement de la ciutat

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Sessió de debat per a ciutadania de 18 a 65 anys
.

L’Ajuntament de Rubí ha convocat tres focus groups amb l’objectiu de complementar les dades recollides a l’Enquesta anual de satisfacció i coneixement de la ciutat 2022. Les sessions s’adrecen a diferents segments de població: ciutadania d’entre 18 i 65 anys, persones grans a partir de 65 anys i joves d’entre 14 i 18 anys.  

El focus group és una metodologia qualitativa que permet extreure informació a partir d’un debat dinamitzat. Si els resultats de l’enquesta realitzada dins l’Estudi de satisfacció ciutadana i coneixement de la ciutat posen de manifest quantes persones pensen una determinada cosa, els focus grups ajudaran a saber ara la raó per la qual ho pensen, a banda de moltes altres dades que podrien sorgir de manera espontània durant la dinàmica.

Les sessions de debat s’estructuraran sobre un guió de preguntes que seguirà estrictament els blocs temàtics de l’enquesta presentada recentment. Així, les persones assistents tractaran les següents qüestions:

  • Satisfacció de viure a Rubí
  • Problemes que més preocupen la ciutadania
  • Actuació de l’Ajuntament i dels serveis municipals
  • Valoració de l’equip de govern i de l’alcaldessa

La sessió del 8 de març està adreçada a població de 18 a 65 anys.

Cal inscripció prèvia al correu gabinetestudisestadistics@ajrubi.cat. 

Etiquetes