Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sorolla o la poesia de la llum L'Espai Expositiu Antiga Estació acull una nova exposició homenatge a Joaquín Sorolla a càrrec de l'alumnat d'Anna Tamayo https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Sorolla o la poesia de la llum

Aquesta activitat ja ha finalitzat

L'Espai Expositiu Antiga Estació acull una nova exposició homenatge a Joaquín Sorolla a càrrec de l'alumnat d'Anna Tamayo
.

La mostra Joaquín Sorolla o la poesia de la llum, inspirada en l'obra del pintor valencià, es pot visitar a l'Espai Expositiu Antiga Estació des del 7 de setembre fins al 21 d'octubre.

L'homenatge a Sorolla torna a la sala expositiva de la mà de l'alumnat d'Anna Tamayo, que tornen a mostrar el seu afecte i interès per les obres del valencià. L'exposició commemora el centenari de la seva mort i té com a objectiu donar a conèixer el seu llegat.

La ciutadania hi trobarà recreacions d'obres de l'artista valencià, algunes conegudes pel gran públic i d'altres més difícils d'identificar. El més important per l'Anna Tamayo és mostrar que, cent anys després de la seva mort, el seu treball encara inspira. Els retrats, marines o escenes quotidianes de Sorolla, totes banyades per la seva poesia de la llum, ens continuen parlant.

Etiquetes