Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

És Taiwan una provincia xinesa? Començarà la III guerra mundial allà? A càrrec d’Agustí Argelich Casals https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

És Taiwan una provincia xinesa? Començarà la III guerra mundial allà?

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

A càrrec d’Agustí Argelich Casals
.

Agustin Argelich, consultor internacional, manté estretes relacions amb Taiwan gràcies a la seva col·laboració amb el think tank Intelligent Community Forum. Ha visitat l'illa diverses vegades convidat pel seu govern, reunint-se amb empresaris, polítics i acadèmics. Ha publicat en prestigiosos diaris com el Món i ABC articles sobre la realitat taiwanesa.

Taiwan afronta dificultats de tota mena, tant polítiques, aïllat diplomàticament i no reconegut per la gran majoria de països, com a naturals: manca de recursos, clima tropical, sismicitat elevada. Tot i això és líder indiscutible en tecnologia i ha creat una societat pròspera.

Quines són les causes del seu èxit i supervivència? Fora de la teatralitat política, com són de debò les relacions entre l'illa i el continent? Xi Jinping complirà la seva amenaça d'envair l'illa? Quines diferències hi ha entre la República de la Xina i la República Popular de la Xina?

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes