Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El futur del món en poques mans: les Cimeres del Clima A càrrec de Cori Calero Llanes https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El futur del món en poques mans: les Cimeres del Clima

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

A càrrec de Cori Calero Llanes
.

Patim una sequera que castiga el nostre país i que ja fa 2 anys que dura, mentre les reserves continuen baixant. Cada cop tenim més espècies invasores afavorides per les temperatures més càlides. Els extrems són cada cop més extrems i els grans temporals puntuals ens visiten any rere any...

Ja no cal que ens remetem a la ciència per comprovar que els efectes de la crisi climàtica són reals aquí i ara. Tots els estudis i evidències ens indiquen que hem d’actuar-hi el més aviat i contundentment possible i, mentre que als ciutadans ens insten a reciclar i reduir residus, a utilitzar més un transport públic ineficient, a invertir els nostres calers en autoconsum... veiem com uns pocs mandataris que mouen els fils del món, es reuneixen en les grans cimeres del clima què no sabem ben bé si serveixen per alguna cosa.

Qui ha d’actuar? Nosaltres, els ciutadans i els petits governs locals o els grans mandataris i potències mundials? I si resulta que si no treballem plegats no ens en sortirem?

Entrarem en el funcionament de les cimeres des dels ulls de la periodista Cori Calero, però també dels protagonistes que hi ha entrevistat: els grans polítics, els científics, les ong o els activistes.


Activitat inclosa dins el Dia de la Terra.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes