Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dormitoris, amb Carles Mercader Vespres de Jazz i Versos https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Dormitoris, amb Carles Mercader

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Vespres de Jazz i Versos
.

Un divendres al mes convidem un autor o autora del nostre entorn literari per presentar obra nova, llegir textos inèdits o actualitzar la seva presència amb el públic. La seva intervenció entra en diàleg amb un grup de jazz que, de manera improvisada, li dona la rèplica amb estàndards inspiradors i relacionats lliurement. Tot plegat, un espectacle contingut, de qualitat, que busca la intimitat d’artistes i públic des del ressò de la paraula i l’harmonia, més que des de l’obvietat i l’estridència.

  • Entrada lliure sense inscripció
  • Espai: Sala Noble
  • Aforament: 40

Carles Mercader és conegut com a director del festival de fotografia d’autor La Nuu, referència en el panorama cultural de la ciutat i, en general, dels mitjans internacionals. Dins d’aquest camp ha publicat llibres importants com ara Mu, Autoficció, Trau i altres.

Menys coneguda és la seva presència en l’espai literari com a lector, autor i, en general, figura de mediació sempre estimulant dins l’àmbit de les lletres. El Carles presentarà una selecció de la seva obra així com de textos afins que han configurat la seva trajectòria vital.

  • Carles Mercader, text i veu
  • Nuages Trio, música