Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Debat municipal urbanístic Debat obert al públic https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Debat municipal urbanístic

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Debat obert al públic
.

Des de la Delegació del Vallès del Col·legi d’Arquitectes creiem important col·laborar en el futur de les ciutats vallesanes i implicar-nos en la seva governabilitat. Amb aquesta premissa, estem treballant l’organització d’uns debats en l’àmbit urbanístic que puguin aportar valor en el desenvolupament de les ciutats del nostre entorn vallesà durant els propers anys. És per aquest motiu que us convidem a un debat municipal urbanístic per a poder compartir amb la ciutadania el vostre ideari i poder debatre entre tots els grups polítics cadascuna de les propostes.

El programa del debat es dividirà en dues parts: una primera, en la qual cada grup podrà explicar el seu programa (5 minuts) focalitzat en varis punts: Infraestructures i Equipaments, Espai públic i Mobilitat, Planejament de futur i Habitatge; i una segona, en què es permetran intervencions lliures amb participació de la ciutadania i amb un màxim d’una participació per a cada grup.

La intenció d’aquest debat és que tingui un fort impacte en la ciutadania per la qual cosa volem comptar amb la participació activa dels mitjans de comunicació local. Us convoquem doncs el pròxim dimarts, 16 de maig a les 18 h, a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí.

Aforament limitat.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes