Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concentració "No a la guerra, volem la pau. No més diners per a armament" Mobilització de Rubí Solidari davant l'Ajuntament de Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Concentració "No a la guerra, volem la pau. No més diners per a armament"

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Mobilització de Rubí Solidari davant l'Ajuntament de Rubí
.

De tornada als carrers, volem dir NO a les guerres enlloc! Detenir els moviments de guerra del capitalisme cap a Ucraïna i la Xina, detenir guerres interminables: l'Iraq, Síria, Somàlia, Palestina, a tot arreu. Uneix-te a les protestes mundials durant la setmana del 15 al 22 d'octubre.

Avui dia, els treballadors s'enfronten a costos creixents d'aliments i energia, recessió, creixent inseguretat. Les contínues guerres i provocacions militars porten a la vora de la guerra nuclear. No obstant això, durant aquest període, la política exterior imperialista ha rebut poca atenció; és hora de tornar als carrers per a exigir la fi de les guerres i provocacions.

Mentre el capitalisme aboca més armes en la guerra de poder a Ucraïna, mantenint oberta la possibilitat d'una confrontació directa en aquest conflicte amb armes nuclears, els fanàtics de la guerra semblen decidits a iniciar encara més incendis a tot el món. El viatge de Nancy Pelosi a Taiwan insinua que els Estats Units pot estar avançant cap a la confrontació amb la Xina, així com els atacs contra l'Iran i els informes dels nous jocs de guerra entre els estats més poderosos mostren la necessitat urgent de parlar.

Diem NO a la guerra.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.