Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Com parlem quan parlem de racisme? Rubí reflexionarà sobre la diversitat cultural amb motiu del Dia Mundial de la Diversitat Cultural pel Diàleg i el Desenvolupament https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Com parlem quan parlem de racisme?

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Rubí reflexionarà sobre la diversitat cultural amb motiu del Dia Mundial de la Diversitat Cultural pel Diàleg i el Desenvolupament
.

La sessió estarà dinamitzada per SOS Racisme i s’estructurarà en diferents apartats: a través d’una introducció s’abordaran les narratives discriminatòries i les narratives alternatives o transformadores; després les persones assistents participaran d’una dinàmica de discussió al voltant de la pròpia experiència i el rol que cada persona adopta en front de discursos racistes. Finalment, el grup extraurà conclusions.

A través d’aquesta sessió, es vol conèixer la visió de la ciutadania sobre la diversitat cultural, desenvolupar el pensament crític, remarcar la diversitat com a factor enriquidor i promoure el diàleg intercultural.

La sessió del dia 20 és la primera acció del procés d’elaboració d’una guia municipal per combatre el racisme i la xenofòbia a la ciutat.