Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Blai Bonet: Els ulls / la mirada Cicle de conferències literàries "Papers íntims. Diaris d'escriptors" https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Blai Bonet: Els ulls / la mirada

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Cicle de conferències literàries "Papers íntims. Diaris d'escriptors"
.

Marina Porras (Rubí, 1991) és crítica literària, llibretera a l'Ombra i professora associada del departament d'Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra. És doctora en teoria de la literatura i literatura comparada amb una tesi sobre els assaigs de Gabriel Ferrater. Ha col·laborat en mitjans com ElNacional.cat, Ara Llegim, La República, Serra d'Or, CTXT, El Matí Digital, The Objective, Llavor Cultural i d'altres. És investigadora en formació del grup de recerca «Literatura Comparada en l'Espai Europeu» del Departament de Teoria de la Literatura de la Universitat de Barcelona.

En aquest cicle de conferències sobre literatura discutirem sobre els papers íntims dels escriptors i els problemes que els envolten.  Ens acostarem a nou escriptors a partir dels seus diaris, i analitzarem la seva relació amb els textos en primera persona.

Blai Bonet: Els ulls / la mirada

Al llarg de la seva vida, Blai Bonet va escriure novel·la, assaig, teatre, poesia i també dietaris. Els ulls/ la mirada són un recull d'aquests diaris on Blai Bonet reflexiona sobre la memòria i l'experiència. En aquests diaris, Bonet combina anècdotes íntimes amb reflexions generals, i aprofundeix en els seus temes literaris. Analitzarem el joc d'identitats que exposa Bonet en aquest llibre. 

Etiquetes