Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

8è Festival de Blues de Rubí Concerts de diumenge https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

8è Festival de Blues de Rubí

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Concerts de diumenge
.

De 12.00 a 14.00 h: VERMUT DE BLUES. PREDICADOR RAMÍREZ + DAVID GIORCELLI

Aquest és un duet format per l’experiència d’un dels llegendaris de la guitarra blues al nostre país, l’incomparable Predicador Ramírez, intèrpret especialitzat en música negra, on ha begut de les fonts dels reis del gènere com Albert King, Freddie King o BB King. Músic experimentat que ha format part de formacions mítiques com Los Sirex, Los Mustang o Los Diablos. L’acompanya al piano en aquest concert a l’hora del vermut el David Giorcelli, qui el Blues de Chicago i el Boogie Woogie l’apassionen i l’han portat a Festivals Internacionals per tota Europa. Lletres en castellà per un repertori carregat de groove.

De 20.00 a 22.00 h: MIKE SANCHEZ TRIO 

Mike Sanchez és un showman amb extensa carrera des d’Anglaterra, amb una vintena de discos. Destacades col·laboracions l’acrediten entre els músics del rhythm & blues britànic més reputats. Sanchez va ser membre titular dels Rhythm Kings del stone Bill Wyman, i pels seus treballs ha enrolat figures com Jeff Beck, Albert Lee i Imelda May per coeditar-hi discos sencers. Ens espera un trepidant show de boogie-woogie a Rubí, amb Mike Sanchez al piano i la veu, Blas Picón a la bateria i Javier Cortés al contrabaix.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes