Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

1r Taller de fotografia de concerts Com fer ús de la càmera en un concert en viu i a sales de concerts https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

1r Taller de fotografia de concerts

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Com fer ús de la càmera en un concert en viu i a sales de concerts
.

Endur-se la càmera rèflex a un concert és una cosa que cada cop s’està tornant més habitual. No és estrany veure que a les primeres files hi ha unes quantes càmeres apuntant cap als músics. Però fer fotos en concert pot esdevenir una de les disciplines fotogràfiques més complicades. La teoria és important, però la pràctica ho és encara més, ja que habitualment ens podem trobar amb condicions tant d’il·luminació com d’entorn molt desfavorables per fotografiar.

Us animem a participar al 1r Taller de fotografia de concerts, amb sessió mixta de teoria i pràctica en un concert simulat, tal com ho faríem si estiguéssim acreditats. A càrrec de Mario Olmos Fotògraf de Barcelona, un home eclèctic i prolífic que ens podem trobar a gairebé qualsevol sala, fent fotos a artistes de gairebé qualsevol gènere i que sent predilecció pel blanc i negre.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes