Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Buscador de la Formación Profesional Integrada https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Buscador de la Formación Profesional Integrada

CFGM en Assistència al Producte Gràfic Interactiu.

Aquests estudis capaciten per idear, organitzar i dur a terme les diferents fases d'un projecte gràfic interactiu, amb els controls de qualitat corresponents, fins a obtenir un producte adequat segons els objectius comunicatius inicials.

CFGM en Atenció a Persones en Situació de Dependència

Aquests estudis capaciten per atendre i tenir cura en la vida diària de persones i col·lectius amb necessitats especials de salut física, psíquica i social: persones grans, discapacitades, malaltes cròniques i convalescents, aplicant les estratègies i els procediments més adequats per mantenir-ne i millorar-ne l’autonomia personal, les relacions amb l’entorn i la inserció ocupacional.

CFGM en Cures Auxiliars d’Infermeria

Aquests estudis capaciten per fer cures auxiliars d'infermeria; controlar les condicions sanitàries de l'entorn i del material o l'instrumental sanitari, i portar a terme tasques relacionades amb l'instrumental d'equips de salut bucodental.

CFGM en Electromecànica de Vehicles Automòbils

Aquests estudis capaciten per realitzar operacions de manteniment, muntatge d'accessoris i transformacions a les àrees de mecànica, hidràulica, pneumàtica i electricitat del sector de l’automoció, ajustant-se a procediments i temps establerts, i complint amb les especificacions de qualitat, seguretat i protecció ambiental.

CFGM en Farmàcia i Parafarmàcia

La competència general d'aquest títol consisteix a assistir en la dispensació i elaboració de productes farmacèutics i afins, tant en l'àmbit comunitari com hospitalari; realitzar la venda de productes parafarmacèutics fomentant la promoció de la salut; executar tasques administratives i de control de magatzem, i complir amb les especificacions de qualitat, seguretat i protecció ambiental.

CFGM en Gestió Administrativa

Aquests estudis capaciten per dur a terme operacions de gestió administrativa en l'àmbit públic i privat, d’acord amb la legislació vigent, de forma eficaç i amb qualitat de servei.

CFGM en Guia en el medi natural i de temps de lleure

Aquests estudis et capaciten per: organitzar itineraris i guiar grups per entorns naturals de muntanya baixa i mitjana, terreny nevat tipus nòrdic, cavitats de baixa dificultat, barrancs de baix risc, medi aquàtic i instal·lacions d’oci i aventura, progressant a peu, amb cordes, amb bicicleta, en embarcacions i a cavall; així com dinamitzar activitats de temps de lleure, adaptant tot això als participants, respectant el medi ambient i garantint la qualitat i la seguretat.