Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Escola d'Art i Disseny edRa L'alumnat de l'Escola d'Art i Disseny edRa se suma per segon any consecutiu a la iniciativa NadalARTS amb obres de serigrafia i il·lustració. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Escola d'Art i Disseny edRa

L'alumnat de l'Escola d'Art i Disseny edRa se suma per segon any consecutiu a la iniciativa NadalARTS amb obres de serigrafia i il·lustració.

edRa és l'Escola d'Art i Disseny municipal. És un centre de caràcter públic, tant per la seva forma de finançament com també per la seva voluntat de servei a la societat. L'objectiu d'edRa és facilitar i dinamitzar situacions d'aprenentatge per tal de proporcionar formació en l'àmbit del l'art i el disseny a tota la comunitat que en forma part: alumnes, professors, famílies i professionals del sector.

Després de la bona experiència de l'any passat, el centre repeteix la seva participació a la iniciativa NadalARTS amb l'alumnat de 1r i 2n del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gràfica Interactiva i el de 1r del Grau Formatiu de Grau Mitjà de Serigrafia.

El projecte s'ha abordat de manera col·laborativa. Els nois i noies del 1r curs de Gràfica Interactiva i de Serigrafia han creat icones i símbols relacionats amb les festes de Nadal, que a continuació han estampat als aparadors amb plantilles i esprai especial per a vidre. L'alumnat de 2n curs de Gràfica Interactiva, en canvi, ha creat composicions també inspirades en el Nadal que després han dibuixat amb retolador blanc a les botigues participants.

Al voltant de 65 alumnes d'edRa s'han encarregat de decorar una trentena de comerços de la ciutat.

Web
 Instagram 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0